25 Jaar Prodist ERP Software: Een reis gekenmerkt door innovatie en doorzettingsvermogen

In 1996 betrad Prodist Software vol vertrouwen de markt met het revolutionaire calculatiepakket Precal. Een gedurfde stap, maar het begin van een reis die de grafische industrie zou transformeren. Nu, 25 jaar later, is Prodist ERP Software synoniem met innovatie en succes. Het pad naar ProdistERP is bezaaid met uitdagingen, maar elke crisis werd omgezet in een kans om te groeien en te excelleren.

Pionierschap in de grafische industrie: In de begindagen van Precal stond Prodist Software al bekend als pionier. Met de introductie van een echte Windows calculatieoplossing voor de grafische industrie liepen we voorop in de digitale transformatie. Het was het begin van een revolutie die de manier waarop bedrijven in de sector werkten, zou veranderen.

25 jaar tnnovatie en transformatie: Door de jaren heen evolueerde Precal naar ProdistERP, een krachtig ERP-systeem dat verder gaat dan alleen calculatie. Het vermogen om te innoveren en ons aan te passen aan veranderende behoeften heeft ons geholpen om relevant te blijven in een snel veranderende zakelijke omgeving.

Succesvolle implementaties ondanks wereldwijde crisissen: In 25 jaar hebben we niet alleen successen gevierd, maar zijn we ook geconfronteerd met wereldwijde crisissen. Echter, ProdistERP heeft bewezen veerkrachtig te zijn. Tegenwind heeft onze vlieger doen stijgen. In plaats van terug te deinzen voor uitdagingen, hebben we ze omarmd als kansen om te innoveren, te leren en te groeien.

Een sterk team en toegewijde klanten: Het succes van ProdistERP is niet alleen te danken aan onze software, maar voornamelijk aan ons toegewijde team en al de klanten die in ons geloven. Samen hebben we een gemeenschap opgebouwd die gedreven wordt door excellence en voortdurende verbetering.

Toekomstgericht: Terwijl we terugkijken op 25 jaar vol mijlpalen en successen, kijken we ook vol verwachting naar de toekomst. Innovatie blijft onze drijvende kracht. We streven ernaar om onze klanten te blijven ondersteunen met geavanceerde oplossingen en om samen nieuwe hoogten te bereiken.

ProdistERP is niet alleen een softwarebedrijf; het is een verhaal van doorzettingsvermogen, toewijding en voortdurende groei. Op naar de volgende 25 jaar van innovatie, succesvolle implementaties en het overwinnen van uitdagingen met vastberadenheid en trots.

Volledige automatisering

Ontketen de kracht van volledige automatisering met Prodist ERP Software

Evolutie in de grafische industrie:

In een wereld die continu verandert is volledige automatisering niet alleen een luxe maar een noodzaak voor moderne productiebedrijven. De grafische industrie heeft de afgelopen jaren ingrijpende veranderingen ondergaan, waarbij kleinere bedrijven zich hebben getransformeerd tot drukwerkintermediairs. Hierbij hebben wij, als pioniers in de sector, de behoeften van deze verschuivingen begrepen en geïntegreerd in onze innovatieve oplossingen.

Slimme Intermediairmodule:

Onze aparte intermediairmodule is ontworpen om kleinere grafische bedrijven te ondersteunen bij het moeiteloos beheren van digitale orders en strategisch inkopen van grotere projecten. Wij begrijpen dat gestroomlijnde en overzichtelijke processen cruciaal zijn in deze snel veranderende markt.

Geautomatiseerde workflows voor efficiëntie:

Met de opkomst van slimmere en snellere productiemiddelen is automatisering niet beperkt tot de werkvloer. Onze geautomatiseerde workflows zijn ontworpen om orders naadloos binnen te halen en efficiënt door je bedrijf te leiden. Van XML-import tot preflight check, impositie bepalen, order genereren, planning instellen en continue klantinformatie, we regelen het allemaal.

ProdistERP Mobile App voor onderweg:

Voor sign klanten die monteurs onderweg hebben, hebben we de ProdistERP Mobile App ontwikkeld. Deze app stelt medewerkers in staat om op locatie geïnformeerd te worden over taken, uren rechtstreeks in te boeken en zelfs foto’s te uploaden die direct in de juiste orderwerkmap terechtkomen. Alle cruciale informatie, inclusief klantgegevens, offertes, orders, facturen, bezoeken en geboekte uren, is toegankelijk en volledig te autoriseren.

Een oplossing voor iedere automatiseringsvraag:

Of je nu op zoek bent naar een specifieke automatiseringsoplossing of een volledig pakket, Prodist ERP Software heeft het antwoord. Onze oplossingen zijn flexibel en afgestemd op jouw unieke behoeften. Samen met onze partners streven we ernaar om jouw automatiseringsdoelen te realiseren.

Laat ons je de mogelijkheden tonen:

Benieuwd naar wat volledige automatisering voor jouw bedrijf kan betekenen? We komen graag langs om je de mogelijkheden van Prodist ERP Software te tonen. Bereid je voor op een revolutie in efficiëntie en ontdek de kracht van naadloze automatisering. Neem Contact Op voor een demonstratie op maat!

Klantverhalen

Wihabo

"Wij zijn nooit klaar met automatiseren"

Prodist ERP: De zoete smaak van efficiëntie bij drukkerij ADC Wihabo

Stap binnen bij drukkerij ADC Wihabo in Geffen, en de aroma’s van heerlijke chocolade omringen je direct. Hier wordt niet alleen gedrukt; het is de geboorteplaats van honderden gepersonaliseerde verpakkingen voor niemand minder dan Tony’s Chocolonely. Een ware traktatie voor de chocoladeliefhebber!

In de begindagen was Tony’s Chocolonely een bescheiden klant, met slechts vijf gepersonaliseerde wikkels per week. Vandaag de dag is het een totale transformatie, en Wihabo is nu trots de grootste leverancier voor Tony’s Chocolonely met maar liefst 20.000 wikkels per maand. Het meest opmerkelijke? De naadloze groei wordt mogelijk gemaakt door de geavanceerde software van Prodist ERP.

Prodist ERP – De drijvende kracht achter groei

Drukproces op Maat: Prodist ERP heeft ADC Wihabo in staat gesteld om het drukproces volledig af te stemmen op de specifieke behoeften van Tony’s Chocolonely. Van het ontwerp tot het uiteindelijke product, elke fase is geoptimaliseerd voor efficiëntie en precisie.

Gepersonaliseerde Schaalbaarheid: Wat begon als een drukkerij voor een bescheiden aantal wikkels per week, heeft zich getransformeerd tot een indrukwekkende productie van 20.000 wikkels per maand. Prodist ERP groeit mee met ADC Wihabo en biedt de schaalbaarheid die nodig is om deze groei te faciliteren.

Real-time Controle: Prodist ERP plaatst ADC Wihabo aan het roer met real-time controle over het productieproces. Hierdoor kan ADC Wihabo proactief reageren op veranderende behoeften en blijft het in perfecte harmonie met de groeiende vraag van Tony’s Chocolonely.

Efficiëntie in Elke Stap: Van het drukken en vouwen tot het omwikkelen van de chocolade, elke stap is doordrenkt met efficiëntie, mogelijk gemaakt door de intelligente functionaliteiten van Prodist ERP.

Een smakelijk succesverhaal met Prodist ERP

Voor ADC Wihabo is Prodist ERP niet zomaar een softwareoplossing; het is de smaakmaker van hun succesverhaal. Een verhaal dat begon met een kleine klant en uitgroeide tot een indrukwekkende leveranciersrelatie met een van ’s werelds meest geliefde chocolademerken. Samen creëren ADC Wihabo en Prodist ERP een perfect recept voor groei, efficiëntie en succes. De geur van succes is net zo verleidelijk als de chocolade zelf – en het begint allemaal bij drukkerij ADC Wihabo en Prodist ERP.

DataB Mailservice

"Van stempas tot bromfietspolis: Data B. Mailservice regelt het!"

Data B. Mailservice: daar komt ook jouw stempas vandaan

Stel je voor: je opent je brievenbus en daar ligt hij, de belichaming van je democratisch recht – jouw stempas. Een klein kaartje, maar oh zo krachtig in zijn betekenis. Heb je je ooit afgevraagd wie erachter zit dat dit stukje papier met jouw gegevens correct en tijdig in je handen belandt? Maak kennis met de architecten van deze democratische sleutel: Data B. Mailservice uit Leek.

Perfectie in Elk Detail

Wanneer je naar je stempas kijkt, lijkt het een simpel kaartje. Maar bedenk dan eens dat er ruim 12,5 miljoen stemgerechtigden zijn in Nederland. Het is een knap staaltje organisatie en precisie om al die unieke stempassen correct te ontwerpen, drukken, in enveloppen te stoppen en te verzenden. Data B. Mailservice beheerst deze kunst tot in de perfectie.

Ontwerp tot bestemming: Data B. Mailservice heeft het onder controle

  • Ontwerp met Expertise: Van het ontwerp van de stempassen tot de strategische plaatsing van jouw naam, geboortedatum en het adres – Data B. Mailservice brengt expertise en nauwkeurigheid in elk ontwerpaspect.

  • Drukwerk van Hoog Niveau: Met geavanceerde druktechnologieën zorgt Data B. Mailservice ervoor dat elk detail haarscherp wordt afgedrukt. Een stempas moet niet alleen functioneel zijn, maar ook een visitekaartje van democratische zorgvuldigheid.

  • Efficiënte Verzending: Het is niet alleen over het produceren van stempassen; het gaat ook om het tijdig bezorgen op het juiste adres. Data B. Mailservice beheert dit logistieke proces met finesse.

Meer dan stempassen: Data B. Mailservice levert betrouwbaarheid

Data B. Mailservice gaat verder dan alleen het leveren van stempassen. Ze bieden betrouwbaarheid in elke fase van het proces. Als een belangrijke speler in de democratische infrastructuur zorgen ze ervoor dat jouw stemgerechtigdheid naadloos wordt gefaciliteerd.

Stap in de democratie met Data B. Mailservice

Van ontwerp tot bestemming, Data B. Mailservice is de stille kracht achter de essentiële stempas. Jouw stem is kostbaar, en Data B. Mailservice begrijpt dat als geen ander. Ze brengen betrouwbaarheid, precisie en expertise samen om ervoor te zorgen dat jouw stemrecht tot in de puntjes wordt verzorgd. Een stempas van Data B. Mailservice is niet slechts een kaartje; het is de sleutel tot een goed functionerende democratie.