Optimaliseer jouw facturatieproces met ProdistERP’s slimme facturatiemodule

Factureren, een cruciaal aspect van je bedrijfsvoering. Op het juiste moment factureren is essentieel voor een gezonde cashflow, maar timing is niet het enige waar je op moet letten. Te vroeg en je klant kan het als opdringerig ervaren, te laat en je riskeert financiële uitdagingen. Daarom is er ProdistERP’s Slimme Facturatiemodule, ontworpen om facturatie moeiteloos en efficiënt te maken. Ontdek de voordelen:

 • Tijdige facturatie: Zorg voor een gezonde cashflow door op het juiste moment te factureren. ProdistERP’s module geeft je de tools om dit nauwkeurig te timen.

 • Klanttevredenheid behouden: Factureer niet te vroeg of te laat. Met ProdistERP blijf je in lijn met de verwachtingen van je klant, wat de klanttevredenheid ten goede komt.

 • Efficiëntie boven alles: Onze Slimme Facturatiemodule is ontworpen met het oog op efficiëntie. Bespaar tijd en minimaliseer handmatige inspanningen bij het factureren.

 • Gebruiksvriendelijke tools: Profiteer van intuïtieve en gebruiksvriendelijke tools die facturatie tot een snel en simpel proces maken.

 • Veelzijdigheid in facturatiemogelijkheden: Ongeacht het type facturatie dat je nodig hebt, biedt ProdistERP flexibiliteit en veelzijdigheid om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Waarom kiezen voor ProdistERP’s slimme facturatiemodule?

 • Optimale Cashflow: Factureer op het juiste moment om een gezonde cashflow te behouden.

 • Klantgericht Factureren: Houd rekening met de verwachtingen van je klant en behoud een positieve klantrelatie.

 • Tijdsbesparing: Minimaliseer de tijd die je besteedt aan facturatie dankzij efficiënte tools.

 • Flexibiliteit: Pas het facturatieproces aan op jouw behoeften met de veelzijdigheid van ProdistERP.

Factureren hoeft geen hoofdpijn te zijn. Met ProdistERP’s Slimme Facturatiemodule wordt het een gestroomlijnde, snelle en probleemloze taak. Ontdek de kracht van geautomatiseerde facturatie en breng efficiëntie naar de kern van jouw bedrijfsvoering.

Of je klant nu per order, per project, per week, 2 weken of maand een factuur wil ontvangen, ProdistERP verzameld de informatie automatisch voor je en maakt de gewenste factuur. En oh ja, we mailen het uiteraard ook automatisch, inclusief betaallink als je dat wilt. Lekker snel en gemakkelijk.

Maak nu kennis met onze nieuwste software OrderToday!

Ontdek OrderToday – Alles-in-één WMS Oplossing voor Slim Zakendoen!

Bij het zoeken naar de ultieme Work Management-oplossing merkten we al snel dat de bestaande CRM systemen weliswaar veel bieden, maar essentiële functionaliteiten missen. Dat is waarom we OrderToday hebben gecreëerd – dé alles-in-één softwareoplossing die al jouw zakelijke behoeften integreert in één krachtig platform.

Waarom OrderToday?

Volledige Integratie:

 • Combineert subject management, prospect tracking, offerte pipelines en meer op één plek.
 • De ideale vervanging van Microsoft To Do, Microsoft CRM, Monday.com of andere tools.

End-to-End Beheer:

 • Maak en beheer offertes, orders en facturen moeiteloos.
 • Volledige controle over je binnenkomende aanvragen van zowel online én offline.

Klantgericht:

 • Laat klanten online offertes goedkeuren en direct omzetten naar orders.
 • Bied een persoonlijke autorisatiestructuur voor optimale controle.

Efficiënte Tagbox:

 • Houd je projecten en taken georganiseerd met een slimme tagbox.
 • Snel en eenvoudig de status van afspraken, implementaties, of lopende offertes inzien.

Gebruiksvriendelijk:

 • Intuïtieve interface met een focus op gebruiksgemak.
 • Minimaliseer de leercurve met een gestroomlijnde workflow.

Slimme E-mail Tool:

 • Verbeter je communicatie met een geïntegreerde intelligente e-mail tool.
 • Mis nooit meer een commerciële kans dankzij geautomatiseerde herinneringen.

Bespaar Tijd, Verhoog Efficiëntie:

Met OrderToday heb je niet langer meerdere softwarepakketten nodig om aan al je wensen te voldoen. Vereenvoudig je workflow, bespaar kostbare tijd, en benut commerciële kansen optimaal. Ontdek de kracht van OrderToday en til jouw bedrijf naar nieuwe hoogten!

Probeer OrderToday nu en ervaar meteen het verschil met efficiënt zakendoen.

Klantverhalen

Wihabo

"Wij zijn nooit klaar met automatiseren"

Prodist ERP: De zoete smaak van efficiëntie bij drukkerij ADC Wihabo

Stap binnen bij drukkerij ADC Wihabo in Geffen, en de aroma’s van heerlijke chocolade omringen je direct. Hier wordt niet alleen gedrukt; het is de geboorteplaats van honderden gepersonaliseerde verpakkingen voor niemand minder dan Tony’s Chocolonely. Een ware traktatie voor de chocoladeliefhebber!

In de begindagen was Tony’s Chocolonely een bescheiden klant, met slechts vijf gepersonaliseerde wikkels per week. Vandaag de dag is het een totale transformatie, en Wihabo is nu trots de grootste leverancier voor Tony’s Chocolonely met maar liefst 20.000 wikkels per maand. Het meest opmerkelijke? De naadloze groei wordt mogelijk gemaakt door de geavanceerde software van Prodist ERP.

Prodist ERP – De drijvende kracht achter groei

Drukproces op Maat: Prodist ERP heeft ADC Wihabo in staat gesteld om het drukproces volledig af te stemmen op de specifieke behoeften van Tony’s Chocolonely. Van het ontwerp tot het uiteindelijke product, elke fase is geoptimaliseerd voor efficiëntie en precisie.

Gepersonaliseerde Schaalbaarheid: Wat begon als een drukkerij voor een bescheiden aantal wikkels per week, heeft zich getransformeerd tot een indrukwekkende productie van 20.000 wikkels per maand. Prodist ERP groeit mee met ADC Wihabo en biedt de schaalbaarheid die nodig is om deze groei te faciliteren.

Real-time Controle: Prodist ERP plaatst ADC Wihabo aan het roer met real-time controle over het productieproces. Hierdoor kan ADC Wihabo proactief reageren op veranderende behoeften en blijft het in perfecte harmonie met de groeiende vraag van Tony’s Chocolonely.

Efficiëntie in Elke Stap: Van het drukken en vouwen tot het omwikkelen van de chocolade, elke stap is doordrenkt met efficiëntie, mogelijk gemaakt door de intelligente functionaliteiten van Prodist ERP.

Een smakelijk succesverhaal met Prodist ERP

Voor ADC Wihabo is Prodist ERP niet zomaar een softwareoplossing; het is de smaakmaker van hun succesverhaal. Een verhaal dat begon met een kleine klant en uitgroeide tot een indrukwekkende leveranciersrelatie met een van ’s werelds meest geliefde chocolademerken. Samen creëren ADC Wihabo en Prodist ERP een perfect recept voor groei, efficiëntie en succes. De geur van succes is net zo verleidelijk als de chocolade zelf – en het begint allemaal bij drukkerij ADC Wihabo en Prodist ERP.

DataB Mailservice

"Van stempas tot bromfietspolis: Data B. Mailservice regelt het!"

Data B. Mailservice: daar komt ook jouw stempas vandaan

Stel je voor: je opent je brievenbus en daar ligt hij, de belichaming van je democratisch recht – jouw stempas. Een klein kaartje, maar oh zo krachtig in zijn betekenis. Heb je je ooit afgevraagd wie erachter zit dat dit stukje papier met jouw gegevens correct en tijdig in je handen belandt? Maak kennis met de architecten van deze democratische sleutel: Data B. Mailservice uit Leek.

Perfectie in Elk Detail

Wanneer je naar je stempas kijkt, lijkt het een simpel kaartje. Maar bedenk dan eens dat er ruim 12,5 miljoen stemgerechtigden zijn in Nederland. Het is een knap staaltje organisatie en precisie om al die unieke stempassen correct te ontwerpen, drukken, in enveloppen te stoppen en te verzenden. Data B. Mailservice beheerst deze kunst tot in de perfectie.

Ontwerp tot bestemming: Data B. Mailservice heeft het onder controle

 • Ontwerp met Expertise: Van het ontwerp van de stempassen tot de strategische plaatsing van jouw naam, geboortedatum en het adres – Data B. Mailservice brengt expertise en nauwkeurigheid in elk ontwerpaspect.

 • Drukwerk van Hoog Niveau: Met geavanceerde druktechnologieën zorgt Data B. Mailservice ervoor dat elk detail haarscherp wordt afgedrukt. Een stempas moet niet alleen functioneel zijn, maar ook een visitekaartje van democratische zorgvuldigheid.

 • Efficiënte Verzending: Het is niet alleen over het produceren van stempassen; het gaat ook om het tijdig bezorgen op het juiste adres. Data B. Mailservice beheert dit logistieke proces met finesse.

Meer dan stempassen: Data B. Mailservice levert betrouwbaarheid

Data B. Mailservice gaat verder dan alleen het leveren van stempassen. Ze bieden betrouwbaarheid in elke fase van het proces. Als een belangrijke speler in de democratische infrastructuur zorgen ze ervoor dat jouw stemgerechtigdheid naadloos wordt gefaciliteerd.

Stap in de democratie met Data B. Mailservice

Van ontwerp tot bestemming, Data B. Mailservice is de stille kracht achter de essentiële stempas. Jouw stem is kostbaar, en Data B. Mailservice begrijpt dat als geen ander. Ze brengen betrouwbaarheid, precisie en expertise samen om ervoor te zorgen dat jouw stemrecht tot in de puntjes wordt verzorgd. Een stempas van Data B. Mailservice is niet slechts een kaartje; het is de sleutel tot een goed functionerende democratie.

“De implementatie was een fluitje van een cent”

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat is met de implementatie van een ERP zeker zo. Er wordt samen met de klant een implementatieplanning gemaakt per onderdeel en vaak per module. Ter voorbereiding sturen we een document waarin staat welke gegevens er nodig zijn om te starten met de inrichting van de software. Daarnaast bespreken we welke persoon binnen de organisatie verantwoordelijk is voor de inrichting van de calculatie en de andere aangeschafte modules. Met deze gegevens maken we dan een implementatieplanning op maat. Zo weten alle betrokkenen precies waar ze aan toe zij en wanneer ze benodigd zijn tijdens het traject. Ook gebruiken we de projectmanagement tool van Monday om het hele proces continu te monitoren. Zo hebben alle betrokkenen real time inzicht in de voortgang van de implementatie en weten we precies in welke fase we zitten.
 • We starten met het invullen van het voorbereidingsdocument
 • We maken samen de implementatieplanning op maat
 • We richten de software samen met jullie specialist per onderdeel in
 • We verzorgen de inrichting en opleiding bij jou op locatie
 • Na de training maken we de uitgaande documenten op maat