ProdistERP is qua functionaliteit al jaren onverslaanbaar in de branches waarin we actief zijn. We luisteren goed naar onze klanten en hebben daarmee een uitstekende fit op die branches bereikt. Maar het oog wil ook wat. 

Daarom zijn we – naast onze nieuwe work management software OrderToday – ook gestart met het bouwen van een nieuwe user interface voor ProdistERP. Hiermee voegen we geen functionaliteit toe maar zorgen we er wel voor dat de software weer een frisse look krijgt en natuurlijk intuïtief en gebruikersvriendelijk blijft zoals je dat van ons gewend bent. Ook is de nieuwe software vanuit de browser te gebruiker en dat is voor Apple gebruikers weer extra goed nieuws. 

We zullen deze functionaliteit gefaseerd uitleveren. Eerst zullen de meest gebruikte schermen worden overgezet en dat betekent dat bepaalde afdelingen straks al gebruik kunnen maken van de nieuwe user interface en je voor bepaalde functionaliteiten nog even gebruik moet maken van de ‘oude’ user interface. We houden je op de hoogte via de site en nieuwsbrieven.

We helpen je graag

Vragen over dit nieuwsbericht? Klik op de knop om een terugbelafspraak te maken of om snel een demo in te plannen.