Na de overname van Drumis door een aanbieder uit België waren er een behoorlijk aantal (oud) Drumis klanten zoekende naar een nieuwe en betrouwbare automatiseringspartner. Er zijn inmiddels 8 bedrijven geïmplementeerd met onze Prodist ERP Software en er lopen nog een behoorlijk aantal gesprekken met andere potentiële overstappers.

Veelgehoorde redenen om naar onze software over te stappen zijn de overeenkomsten tussen de look and feel van ProdistERP en Drumis maar ook zeker onze nuchtere en Friese manier van communiceren. We staan namelijk niet in elk blad of op elke beurs te roeptoeteren dat we de grootste en de beste zijn maar kiezen er bewust voor om in de luwte gestaag door te werken aan het perfectioneren van onze ProdistERP.

Drukkerij All Color uit Eersel, Drukkerij Ernes en Letas Stickerservice uit Landgraaf, Stimio – de Meerpaal uit Tiel, Preduxion uit Doetinchem, Pré Print & Mail uit Almere, Ziezo Grafische Oplossingen uit Herveld, Publicom Druk & Print uit Stadskanaal en A2 Drukkerij uit Waddinxveen plukken daar inmiddels ook dagelijks de vruchten van, samen met de honderden klanten die we al jarenlang mogen automatiseren met onze ProdistERP Software.

We hite jimme van herte wolkom.

We helpen je graag

Vragen over dit nieuwsbericht? Klik op de knop om een terugbelafspraak te maken of om snel een demo in te plannen.