Slimme automatisering voor de Reclame en Sign Industrie

Zeg Nooit Nee, Vind Altijd een Oplossing:

In de wereld van reclame en signbedrijven is ‘nee’ geen optie. Wat de klant ook vraagt, deze bedrijven zoeken naar oplossingen en maken het gewoon. Die ongekende flexibiliteit vraagt om een even flexibele automatisering. Hier komt onze ProdistERP Business Components module in beeld.

Flexibiliteit Ontmoet Efficiëntie:

 • Volledige Integratie met Microsoft Excel:

  • Leg een schil om Microsoft Excel en integreer het naadloos in onze software.
  • Combineer de flexibiliteit van Excel met de intelligentie van ProdistERP.
 • Beste van Twee Werelden:

  • Profiteer van de ongekende flexibiliteit van Excel.
  • Ervaar de intelligentie en voordelen van ProdistERP.

Van Order tot Locatie:

 • Geautomatiseerde Planning en Modules:

  • Zodra de order in de ERP zit, ontketen je de kracht van geautomatiseerde planning en andere modules.
  • Werk efficiënter en behoud de flexibiliteit waar je van houdt.
 • ProdistERP Mobile App voor Onderweg:

  • Op locatie bij de klant? Geen probleem.
  • Alles wat je nodig hebt, direct op je smartphone of tablet met onze ProdistERP Mobile App.
 • Uren Boeken On-the-Go:

  • Geen gedoe met bellen naar de zaak.
  • Boek eenvoudig je uren terwijl je onderweg bent.

Ontdek de Toekomst van Automatisering:

Klinkt te mooi om waar te zijn? Het is allemaal mogelijk met ProdistERP.

Geïnteresseerd?

We staan te popelen om langs te komen en jou te laten zien hoe deze krachtige automatisering jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen. Neem contact op voor een demonstratie op maat en ontdek de toekomst vandaag!

Volledige automatisering

Ontketen de kracht van volledige automatisering met Prodist ERP Software

Evolutie in de grafische industrie:

In een wereld die continu verandert is volledige automatisering niet alleen een luxe maar een noodzaak voor moderne productiebedrijven. De grafische industrie heeft de afgelopen jaren ingrijpende veranderingen ondergaan, waarbij kleinere bedrijven zich hebben getransformeerd tot drukwerkintermediairs. Hierbij hebben wij, als pioniers in de sector, de behoeften van deze verschuivingen begrepen en geïntegreerd in onze innovatieve oplossingen.

Slimme Intermediairmodule:

Onze aparte intermediairmodule is ontworpen om kleinere grafische bedrijven te ondersteunen bij het moeiteloos beheren van digitale orders en strategisch inkopen van grotere projecten. Wij begrijpen dat gestroomlijnde en overzichtelijke processen cruciaal zijn in deze snel veranderende markt.

Geautomatiseerde workflows voor efficiëntie:

Met de opkomst van slimmere en snellere productiemiddelen is automatisering niet beperkt tot de werkvloer. Onze geautomatiseerde workflows zijn ontworpen om orders naadloos binnen te halen en efficiënt door je bedrijf te leiden. Van XML-import tot preflight check, impositie bepalen, order genereren, planning instellen en continue klantinformatie, we regelen het allemaal.

ProdistERP Mobile App voor onderweg:

Voor sign klanten die monteurs onderweg hebben, hebben we de ProdistERP Mobile App ontwikkeld. Deze app stelt medewerkers in staat om op locatie geïnformeerd te worden over taken, uren rechtstreeks in te boeken en zelfs foto’s te uploaden die direct in de juiste orderwerkmap terechtkomen. Alle cruciale informatie, inclusief klantgegevens, offertes, orders, facturen, bezoeken en geboekte uren, is toegankelijk en volledig te autoriseren.

Een oplossing voor iedere automatiseringsvraag:

Of je nu op zoek bent naar een specifieke automatiseringsoplossing of een volledig pakket, Prodist ERP Software heeft het antwoord. Onze oplossingen zijn flexibel en afgestemd op jouw unieke behoeften. Samen met onze partners streven we ernaar om jouw automatiseringsdoelen te realiseren.

Laat ons je de mogelijkheden tonen:

Benieuwd naar wat volledige automatisering voor jouw bedrijf kan betekenen? We komen graag langs om je de mogelijkheden van Prodist ERP Software te tonen. Bereid je voor op een revolutie in efficiëntie en ontdek de kracht van naadloze automatisering. Neem Contact Op voor een demonstratie op maat!

Een schaalbaar pakket

“De implementatie was een fluitje van een cent”

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat is met de implementatie van een ERP zeker zo. Er wordt samen met de klant een implementatieplanning gemaakt per onderdeel en vaak per module. Ter voorbereiding sturen we een document waarin staat welke gegevens er nodig zijn om te starten met de inrichting van de software. Daarnaast bespreken we welke persoon binnen de organisatie verantwoordelijk is voor de inrichting van de calculatie en de andere aangeschafte modules. Met deze gegevens maken we dan een implementatieplanning op maat. Zo weten alle betrokkenen precies waar ze aan toe zij en wanneer ze benodigd zijn tijdens het traject. Ook gebruiken we de projectmanagement tool van Monday om het hele proces continu te monitoren. Zo hebben alle betrokkenen real time inzicht in de voortgang van de implementatie en weten we precies in welke fase we zitten.
 • We starten met het invullen van het voorbereidingsdocument
 • We maken samen de implementatieplanning op maat
 • We richten de software samen met jullie specialist per onderdeel in
 • We verzorgen de inrichting en opleiding bij jou op locatie
 • Na de training maken we de uitgaande documenten op maat

Klantverhalen

Wihabo

"Wij zijn nooit klaar met automatiseren"

Prodist ERP: De zoete smaak van efficiëntie bij drukkerij ADC Wihabo

Stap binnen bij drukkerij ADC Wihabo in Geffen, en de aroma’s van heerlijke chocolade omringen je direct. Hier wordt niet alleen gedrukt; het is de geboorteplaats van honderden gepersonaliseerde verpakkingen voor niemand minder dan Tony’s Chocolonely. Een ware traktatie voor de chocoladeliefhebber!

In de begindagen was Tony’s Chocolonely een bescheiden klant, met slechts vijf gepersonaliseerde wikkels per week. Vandaag de dag is het een totale transformatie, en Wihabo is nu trots de grootste leverancier voor Tony’s Chocolonely met maar liefst 20.000 wikkels per maand. Het meest opmerkelijke? De naadloze groei wordt mogelijk gemaakt door de geavanceerde software van Prodist ERP.

Prodist ERP – De drijvende kracht achter groei

Drukproces op Maat: Prodist ERP heeft ADC Wihabo in staat gesteld om het drukproces volledig af te stemmen op de specifieke behoeften van Tony’s Chocolonely. Van het ontwerp tot het uiteindelijke product, elke fase is geoptimaliseerd voor efficiëntie en precisie.

Gepersonaliseerde Schaalbaarheid: Wat begon als een drukkerij voor een bescheiden aantal wikkels per week, heeft zich getransformeerd tot een indrukwekkende productie van 20.000 wikkels per maand. Prodist ERP groeit mee met ADC Wihabo en biedt de schaalbaarheid die nodig is om deze groei te faciliteren.

Real-time Controle: Prodist ERP plaatst ADC Wihabo aan het roer met real-time controle over het productieproces. Hierdoor kan ADC Wihabo proactief reageren op veranderende behoeften en blijft het in perfecte harmonie met de groeiende vraag van Tony’s Chocolonely.

Efficiëntie in Elke Stap: Van het drukken en vouwen tot het omwikkelen van de chocolade, elke stap is doordrenkt met efficiëntie, mogelijk gemaakt door de intelligente functionaliteiten van Prodist ERP.

Een smakelijk succesverhaal met Prodist ERP

Voor ADC Wihabo is Prodist ERP niet zomaar een softwareoplossing; het is de smaakmaker van hun succesverhaal. Een verhaal dat begon met een kleine klant en uitgroeide tot een indrukwekkende leveranciersrelatie met een van ’s werelds meest geliefde chocolademerken. Samen creëren ADC Wihabo en Prodist ERP een perfect recept voor groei, efficiëntie en succes. De geur van succes is net zo verleidelijk als de chocolade zelf – en het begint allemaal bij drukkerij ADC Wihabo en Prodist ERP.

DataB Mailservice

"Van stempas tot bromfietspolis: Data B. Mailservice regelt het!"

Data B. Mailservice: daar komt ook jouw stempas vandaan

Stel je voor: je opent je brievenbus en daar ligt hij, de belichaming van je democratisch recht – jouw stempas. Een klein kaartje, maar oh zo krachtig in zijn betekenis. Heb je je ooit afgevraagd wie erachter zit dat dit stukje papier met jouw gegevens correct en tijdig in je handen belandt? Maak kennis met de architecten van deze democratische sleutel: Data B. Mailservice uit Leek.

Perfectie in Elk Detail

Wanneer je naar je stempas kijkt, lijkt het een simpel kaartje. Maar bedenk dan eens dat er ruim 12,5 miljoen stemgerechtigden zijn in Nederland. Het is een knap staaltje organisatie en precisie om al die unieke stempassen correct te ontwerpen, drukken, in enveloppen te stoppen en te verzenden. Data B. Mailservice beheerst deze kunst tot in de perfectie.

Ontwerp tot bestemming: Data B. Mailservice heeft het onder controle

 • Ontwerp met Expertise: Van het ontwerp van de stempassen tot de strategische plaatsing van jouw naam, geboortedatum en het adres – Data B. Mailservice brengt expertise en nauwkeurigheid in elk ontwerpaspect.

 • Drukwerk van Hoog Niveau: Met geavanceerde druktechnologieën zorgt Data B. Mailservice ervoor dat elk detail haarscherp wordt afgedrukt. Een stempas moet niet alleen functioneel zijn, maar ook een visitekaartje van democratische zorgvuldigheid.

 • Efficiënte Verzending: Het is niet alleen over het produceren van stempassen; het gaat ook om het tijdig bezorgen op het juiste adres. Data B. Mailservice beheert dit logistieke proces met finesse.

Meer dan stempassen: Data B. Mailservice levert betrouwbaarheid

Data B. Mailservice gaat verder dan alleen het leveren van stempassen. Ze bieden betrouwbaarheid in elke fase van het proces. Als een belangrijke speler in de democratische infrastructuur zorgen ze ervoor dat jouw stemgerechtigdheid naadloos wordt gefaciliteerd.

Stap in de democratie met Data B. Mailservice

Van ontwerp tot bestemming, Data B. Mailservice is de stille kracht achter de essentiële stempas. Jouw stem is kostbaar, en Data B. Mailservice begrijpt dat als geen ander. Ze brengen betrouwbaarheid, precisie en expertise samen om ervoor te zorgen dat jouw stemrecht tot in de puntjes wordt verzorgd. Een stempas van Data B. Mailservice is niet slechts een kaartje; het is de sleutel tot een goed functionerende democratie.