Je rol binnen het team
Als Marketeer ben je medeverantwoordelijk voor de identiteit van Prodist ERP Software, zowel intern als extern. Met een wijd pallet aan instrumenten zorg je dat klanten ons zien. Van sociale media tot content en van beursdeelnames tot datasheets en brochures, jij zorgt er voor dat onze merkidentiteit consistent is en door ontwikkelt.

De functie die openstaat is geschikt voor een allround marketeer. We zoeken iemand die het leuk vindt om op verschillende gebieden mee te werken. Je hoeft niet overal een specialist in te zijn, waar dat nodig is huren we externe hulp in. Wel zoeken we iemand die over verschillende facetten kan meepraten en bereid is niet alleen na te denken over marketing, maar ook de handen uit de mouwen wil steken om het gewenste resultaat te bereiken.

Samenwerking met onze verkoop is cruciaal voor het slagen van de commerciële activiteiten.

Je hebt een positief karakter, kunt omgaan met dynamiek en werkt graag in teamverband. Je weet samen met jouw collega’s elke dag de missie, visie en kernwaarden van Prodist ERP Software richting de buitenwereld uit te dragen.

Ben jij onze nieuwe collega?
Je hebt je eerste jaren in een marketingfunctie er op zitten en bent op zoek naar een organisatie waar je je stempel op de marketingafdeling kunt drukken en waar je als allround marketeer al je energie in kwijt kan. Van online marketing en content marketing tot het organiseren van beursdeelnames, jij neemt de leiding, voert mede uit en weet anderen te enthousiasmeren.

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal in woord en geschrift. Heb je daarnaast affiniteit met software en online marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden we jou?
Een afwisselende baan voor een ervaren marketeer die klaar is voor de volgende stap in zijn of haar carrière binnen een internationaal en creatief georiënteerd bedrijf. We bieden een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, 25 vakantiedagen, en de ruimte om je verder te ontwikkelen door werk en scholing op kosten van ons. Samen met Prodist ERP Software groei je verder in je carrière en het realiseren van je ambities.

Zo enthousiast dat je wilt solliciteren?
Stuur je CV met een motivatie waaruit je enthousiasme blijkt naar Kor van der Meulen (kor@prodist.nl). Na ontvangst hoor je zo spoedig mogelijk of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking. Mocht je nog vragen hebben over de functie voordat je wilt solliciteren, dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen en vragen naar Kor van der Meulen.

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.