ProdistERP Relatiebeheer Modules

Als jij niet voor je klant zorgt, dan doet jouw concurrent het wel

Het kennen van je klant, weten wat er speelt en daarop anticiperen is misschien wel de belangrijkste succesfactor voor ondernemers. Om in te kunnen spelen op de wensen van je klanten heb je een systeem nodig dat je daarin faciliteert. Een systeem waarin dus alle informatie centraal wordt bijgewerkt en opgeslagen is hierin onmisbaar en Prodist ERP Software heeft dit systeem.

Hieronder lees je welke modules we speciaal voor Relatiebeheer hebben ontwikkeld.

Met de ProdistERP CRM module heb jij alle relevante gegevens van klanten en prospects tot je beschikking

Zo heb je niet alleen toegang tot de contactgegevens van je relaties maar kun je ook eenvoudig achterhalen welke offertes er nog lopen en wat de scoringskans hiervan is. Je sales professionals leggen in een centrale module al hun klantcontacten vast, of ze nu op de zaak zijn of onderweg. Want met de meegeleverde ProdistERP Mobile App kun je ook onderweg altijd bij de relatiegegevens maar ook de lopende offertes, orders en gestuurde facturen gemakkelijk inzien. Oh ja, mocht er onverhoopt ook eens een klacht zijn dan kun je deze ook vastleggen. En natuurlijk volledig geïntegreerd met MS Outlook zodat je straks niets meer vergeet.

Alles rond abonnees in één krachtige module

Binnen de publishing sector heb je in de meeste gevallen te maken met abonnees. Prodist ERP Software heeft een module ontwikkeld waarmee je alle informatie met betrekking tot abonnementen en abonnees overzichtelijk kunt structureren. Het aanmaken van klantkaarten, het koppelen van abonnees aan een abonnementsvorm, het invoeren van uiteenlopende verzendmethodes én het financieel beheer van je abonnees overzichtelijk in één module.

Andere voordelen van de module ProdistERP Abonnementenbeheer:

  • Uitgebreid zoeken in je abonnementendata met behulp van de geavanceerde zoekfunctie;
  • Eenvoudig meerdere abonnementen aanmaken met verschillende soorten abonnees en prijzen;
  • Slimme distributiefunctie die verzendingen in diverse bestanden plaatst afhankelijk van de regiocode en soort verzending.

Altijd inzicht in contracten

Met de ProdistERP Advertentie- en contractenbeheer module hebben vertegenwoordigers en sales agents in de Publishing branche snel en eenvoudig toegang tot contracten en klantdata. Doordat Prodist ERP Software diverse aanvullende modules heeft ontwikkeld voor uiteenlopende branches, weten we precies wat er komt kijken bij de verkoop van advertenties. Dat zorgt ervoor dat alle mogelijke functionaliteiten zijn geïntegreerd in deze uitgebreide module voor de Publishing branche.

Standaard functionaliteiten

Een kleine greep uit de beschikbare functionaliteiten in deze module:

  • Een handige herinneringsfunctie zorgt ervoor dat je tijdig op de hoogte wordt gesteld van het aflopen van contracten;
  • Contractinformatie wordt overzichtelijk en per editie weergeven.
  • Eenvoudig nieuwe contracten opstellen, door het selecteren van een relatie
  • Orderbevestigingen en offertes in huisstijl printen vanuit het contractenscherm
  • Eenvoudig koppelen van contracten aan specifieke edities, middels een slim selectiemenu
  • Verschillende mogelijkheden met betrekking tot contractsoorten, waarbij je kunt denken aan millimeter, verschijning, eenmalige plaatsing, etc.
  • Het te plaatsen artikel kan eenvoudig aan het contract worden gekoppeld, zodat je snel de benodigde informatie tot je beschikking hebt.
Schuiven naar boven

Enterprise resource planning

Enterprise resource planning (ERP) staat voor een computerprogramma (software) gebruikt binnen organisaties ter ondersteuning van alle processen binnen het bedrijf.

Een ERP-programma bestaat meestal uit kleine deelprogramma’s (modules) die allemaal een specifieke taak ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan computerprogramma’s die worden gebruikt om de financiële administratie te voeren of de voorraden bij te houden.

Waarbij voorheen veel bedrijven gebruikmaakten van verschillende programma’s om hun bedrijfsactiviteiten te ondersteunen, kunnen in een ERP-programma een heel groot aantal processen (afdelingen) worden ondergebracht. Een gevolg van een dergelijk ERP-systeem is dat gegevens van bijvoorbeeld klanten en producten (denk aan adresgegevens van klanten) binnen de organisatie slechts eenmaal ingevoerd hoeven te worden, omdat een enkele database wordt gehanteerd. 

Naast dat de kans op inconsistente data wordt verkleind kan een ERP-systeem veel andere voordelen bieden zoals een efficiëntere manier van werken, betere communicatie en mogelijk kostenreductie.