Net als de module ProdistERP Mobile Warehousing is ProdistERP Voorraad Gereed Product een aanvullende module op de Voorraadbeheer module. Waar je met de Voorraad module alleen de productievoorraden kunt vastleggen, geeft de module Voorraad Gereed Product de mogelijkheid om ook de halffabricaten en/of de voorraad gereed producten vast te leggen.

Snelle levering = tevreden klant

De Voorraad Gereed Product module werkt het beste in combinatie met de ProdistERP Webdesk module. Daarmee geef je jouw klanten direct inzicht in de voorraad gereed product én kunnen ze direct een bestelling plaatsen.

Zo kan de klant zijn standaard producten op afroep bestellen, maar komt de productiecapaciteit van jouw onderneming daardoor niet onder druk te staan. Bovendien kun je je bestaande klanten bedienen met snelle levertijden. En dat is geen overbodige luxe in een wereld waarin mensen steeds minder lang willen wachten op hun bestelde producten. Enthousiast over de module en wil je meer weten over wat ProdistERP voor jouw organisatie kan betekenen?

Ja, ik wil meer informatie! Download productinformatie