Prodist ERP Software vindt haar oorsprong in de grafische industrie. Dat zorgt ervoor dat we uiteenlopende maatwerkmodules voor deze branche hebben ontwikkeld. Een van deze maatwerkmodules is de module Web2Print. Daarmee kunnen je klanten snel en gemakkelijk hun eigen drukwerk opmaken en direct bestellen.

Hoe werkt het?

De module Web2Print is een whitelabel module waarop jouw klant eenvoudig kan inloggen. In de Web2Print module heeft je klant vervolgens de keuze uit een groot assortiment drukwerk. Daarbij kun je denken aan brochures, stickers, visitekaartjes of briefpapier, maar ook geboortekaartjes, rolbanners en leaflets zijn eenvoudig op te maken en te bestellen.

 

Vraag informatie aan!

 

 

Eenmaal ingelogd maakt de klant een keuze uit het soort drukwerk dat hij wil bestellen, om vervolgens een keuze te maken uit de eigenschappen van het drukwerk. In het geval van briefpapier geeft hij bijvoorbeeld aan hoeveel gram het papier moet zijn, welk formaat en of het briefpapier dubbelzijdig bedrukt moet worden. Vervolgens kan de klant het drukwerk volledig zelf opmaken, zonder dat jij hieraan te pas hoeft te komen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Indesign templates die standaard in de module zijn geïntegreerd, zodat de opmaakstandaarden altijd kloppen.

Koppeling met ProdistERP

Is de klant tevreden met het ontwerp? Dan klikt hij op de knop ‘bestellen’ en wordt het product in het winkelwagentje geplaatst. Gaat de klant over tot betaling, dan wordt de bestelling automatisch in ProdistERP verwerkt, evenals de contactgegevens (in het geval van een nieuwe klant). Jij ziet in ProdistERP bovendien een nieuwe order binnenkomen; allemaal geautomatiseerd en zonder jouw tussenkomst.

Wil je meer weten over de module Web2Print?

Ja, ik wil meer informatie! Download productinformatie