De ProdistERP Tracing & Tracking module geeft je de mogelijkheid om in één overzicht alle productie-informatie binnen je bedrijf in te zien. Of je nu inzicht wilt in de actuele status van een order, of op procesniveau wil weten hoe de zaken ervoor staan; met de ProdistERP Tracing & Tracking module heb je altijd en overal real time inzicht in de voortgang.

Vroegtijdig vertraging signaleren

De module stelt je in staat om te controleren of belangrijke deadlines worden gehaald, zodat je tijdig kunt bijsturen. Zo kun je zelf de deadlines invoeren in de module, maar kun je dat ook laten uitrekenen met de Production Flow module. Wordt een deadline niet gehaald, dan signaleert de tracing & tracking module dit en ontvang je een melding. Dat zorgt ervoor dat jij je met een gerust hart met andere zaken kunt bezighouden en toch kunt ingrijpen op het moment dat het nodig is.

Ik wil meer weten!

 

 

Klantinformatie

Met de ProdistERP Tracing & tracking module is het bovendien mogelijk om je klanten altijd te voorzien van actuele informatie omtrent bestellingen. Doordat alle activiteiten worden geregistreerd met behulp van barcode apparatuur én omdat de nacalculatie aan de hand van deze informatie automatisch wordt gevuld, kun jij je klanten optimaal bedienen.

Vind je het fijner dat je klant zélf kan inzien wat de actuele status is van een order? Via de Webdesk module kan jouw klant zelf inloggen en de voortgang van de order in de gaten houden. Wel zo gemakkelijk. Wil je meer weten over de ProdistERP Tracing & Tracking module of wil je weten hoe Prodist ERP Software jou kan helpen bij het optimaliseren van je productieproces?

Ja, ik wil meer informatie! Vraag een offerte aan