Gegevensuitwisseling tussen bedrijven

In de grafische industrie is het van groot belang om snel en eenvoudig gegevens te kunnen uitwisselen. Grafische bestanden zijn vaak dusdanig groot, dat e-mail clients de bestanden niet kunnen versturen. Ook komt het vaak voor dat bestanden gecomprimeerd worden, waardoor de kwaliteit bij het versturen verslechterd. Omdat grafische bedrijven vaak en veel bestanden onderling uitwisselen en omdat het vaak om grote bestandsformaten gaat, hebben we de module ProdistERP Satellite gebouwd. Een module die het mogelijk maakt om onderling snel, efficiënt én virtueel (grote) bestanden en klantgegevens naar elkaar door te sturen.

Dat wil ik!

 

 

Integratie ProdistERP

Net zoals bij alle modules binnen ProdistERP is het grote voordeel van ProdistERP Satellite dat de module is geïntegreerd in het ERP-systeem. Doordat alle modules naadloos op elkaar aansluiten, is het mogelijk om gegevens en bestanden snel te koppelen aan bestaande klantgegevens of bijvoorbeeld toe te voegen aan je contractenbeheer.

In een wereld waarin de concurrentie moordend is en waar klanten steeds hogere verwachtingen hebben met betrekking tot kwaliteit en levertijden, is snelheid van groot belang. Prodist ERP Software begrijpt dat en helpt je om ook dit proces te optimaliseren.

Meer informatie over de Satellite module?

Ja, ik wil meer informatie! Vraag een offerte aan