Een goede planning is het halve werk

Of je nu kijkt in de metaalindustrie of over de grafische industrie; in heel veel branches draait een volledige organisatie op vooraf gemaakte planningen. Een goede planning zorgt er niet alleen voor dat iedereen binnen het bedrijf weet wat wanneer moet gebeuren, maar het zorgt er ook voor dat je jouw klanten proactief kunt informeren over verwachte levertijden.

Visuele planning

De ProdistERP Plandesk module ondersteunt organisaties bij het maken van een capaciteitsplanning. De Plandesk module zorgt ervoor dat je per productiecapaciteit inzicht hebt in de lopende orders per dag of per week. De orders worden overzichtelijk weergegeven in een grafisch planbord. Komen er nieuwe orders bij in het ProdistERP pakket? Dan worden ze automatisch in de ProdistERP Plandesk module klaargezet, zodat ze opgenomen kunnen worden in de planning.

Informatie aanvragen!

 

 

Efficiënte planning

Doordat ProdistERP automatisch zoekt naar het eerstvolgende productiemoment, wordt de planning automatisch gevuld. Daarbij wordt de order geplaatst aan de hand van de gegevens uit de eerder gemaakte calculatie. Orders samenvoegen, omdat dit voor deze specifieke order efficiënter is? Dan kun je dit eenvoudig aanpassen in de ProdistERP Plandesk module.

Wil je meer weten over de ProdistERP Pandesk module? Onze adviseurs kunnen je er alles over vertellen!

Ja, ik wil meer informatie! Vraag een offerte aan