Hét MIS-systeem voor uitgeverijen

De ProdistERP Boeken module maakt het mogelijk om alle zaken met betrekking tot het uitgeven van een boek centraal te beheren: van de technische gegevens tot redactionele informatie en van auteurscontracten tot DTP-informatie.

Dé module voor uitgeverijen

Prodist ERP Software vindt haar oorsprong in de grafische en publishing sector. Daardoor hebben we vele diverse modules gebouwd die de grafische industrie ondersteunen. Een daarvan is de ProdistERP Boeken module.

Bij het publiceren van een boek komt namelijk heel wat kijken. De ProdistERP Boeken module zorgt ervoor dat alle informatie van het gehele uitgeefproces op een eenduidige manier verwerkt wordt. Zo kun je het voorstel – na goedkeuring – automatisch laten overgaan in een project, waarbij alle relevante informatie met betrekking tot redactie, studio en DTP kan worden toegevoegd.

Vervolgens kun je in de uitgave opzet een volledige financiële analyse genereren, waarin alle relevante kosten en opbrengsten worden meegenomen. Ook kun je na afloop van het project een gedegen rendementsanalyse opstellen, met behulp van de ProdistERP Boeken module.

Meer informatie over de ProdistERP Boeken module!

 

 

Contractenbeheer auteurs

In de workflow van het publiceren van een boek is het contractenbeheer van auteurs (en overige honorarium gerechtigden) een belangrijk onderdeel. De ProdistERP Boeken module maakt het mogelijk om aan een contract een honorariumafspraak te koppelen. Bij uitgave van het boek worden alle honorariumgegevens bijgehouden, evenals alle verkopen. De relevante kosten en
opbrengsten boek je eenvoudig op het uit te geven fonds en bovendien kan het boek automatisch door ProdistERP worden afgewaardeerd.

Meer weten over de ProdistERP Boeken module?

Ja, ik wil meer informatie! Vraag een offerte aan