Prodist ERP Software is een onafhankelijke ERP-ontwikkelaar uit Leeuwarden. Met een team van 25 medewerkers helpen we bedrijven dag in dag uit bij het versimpelen van hun ingewikkelde bedrijfsprocessen. We helpen ze om deze efficiënter te stroomlijnen en bieden iedere klant een standaard ERP-oplossing die zeer flexibel in te richten is. Het optimaal laten functioneren van bedrijven en organisaties is al twintig jaar lang ons ultieme doel.

Hoe we dat doen?

ProdistERP is intuïtief, schaalbaar én betaalbaar. Onze adviseurs helpen je bij het in kaart brengen van de huidige bedrijfsprocessen van jouw organisatie en geven je handige tips om dit proces te versimpelen. Vervolgens richten we onze ERP-oplossing in zodat die naadloos aansluit op jouw business én die bovendien met je organisatie meegroeit.

We verdiepen ons graag in jouw branche om zo de beste ERP-oplossing voor jouw organisatie te kunnen bieden. Hoewel we van oudsher gespecialiseerd zijn in ERP-software in de grafische industrie, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een partij die alle sectoren kan bedienen; van metaalindustrie tot de uitgeverij branche en van de transportsector tot de coating industrie.

map-locationSinds 1996

Prodist ERP Software levert sinds 1996 ERP-software voor klantordergestuurde productiebedrijven. Door de software zelf te ontwikkelen, konden we een zeer flexibel in te richten standaard oplossing bieden voor bedrijven die hun bedrijfsprocessen efficiënter en eenvoudiger wilden inrichten.

 

 

fast-forward-1Snelle groei

Prodist ERP Software groeide razendsnel en in 1999 mochten we onze 100ste klant voorzien van een intuitieve ERP-oplossing. Een absolute mijlpaal, die slechts het begin markeerde van een succesvol bedrijfsconcept. In 2003 waagden we de sprong naar het buitenland en breidden we onze activiteiten uit naar Finland, Sri Lanka, de Filipijnen, Indonesië en Duitsland.

 

settings-1Continue doorontwikkeling

Na ruim 10 jaar werd het in 2007 tijd voor een upgrade van ProdistERP. Technologische ontwikkelingen namen hun vlucht en om ook in de toekomst klanten van de beste ERP-oplossing te kunnen blijven voorzien, werd het platform volledig herzien. Waar de vroegere software voornamelijk geschikt was voor bedrijven in de grafische industrie, kunnen we sinds 2007 praktisch ieder bedrijf automatiseren, ongeacht branche of specialisme.

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom Prodist ERP Software?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!