Prodist ERP Software bestaat 20 jaar

In 1996 bracht Prodist Software het calculatiepakket Precal op de markt. Vanaf het eerste moment liepen we voorop met een echte Windows calculatie oplossing voor de grafische industrie.

Nu 20 jaar later heten we inmiddels Prodist ERP Software en heet de software ProdistERP. De software is uitgegroeid tot een volwaardig ERP systeem voor klantorder gestuurde productiebedrijven. We ontwikkelen nog steeds met dezelfde passie als 20 jaar geleden en ons doel is nog steeds het beter laten presteren van de bedrijven die we mogen automatiseren.

downloadEn dit heuglijke feit willen we graag samen met jou vieren. Bij aanschaf van meer dan €1000 software ontvang je van ons de Weekendjeweg.nl Cadeau Card ter waarde van €200. Hét perfecte cadeau om er even tussenuit te gaan: je kunt er een verblijf bij 2000 hotels en bungalowparken mee reserveren. Wie wil dat niet? Het boeken van een hotel of bungalowpark gaat snel en gemakkelijk: je kan online je Cadeau Card verzilveren.

 

* Niet in combinatie met andere acties. Niet inwisselbaar voor geld. Geldt voor aanschaf software exclusief diensten en service&onderhoud. Actie loopt van 15/9/2016 tm 31/12/2016

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom Prodist ERP Software?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Prodist ERP Software bestaat 20 jaar
Schuiven naar boven

Enterprise resource planning

Enterprise resource planning (ERP) staat voor een computerprogramma (software) gebruikt binnen organisaties ter ondersteuning van alle processen binnen het bedrijf.

Een ERP-programma bestaat meestal uit kleine deelprogramma’s (modules) die allemaal een specifieke taak ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan computerprogramma’s die worden gebruikt om de financiële administratie te voeren of de voorraden bij te houden.

Waarbij voorheen veel bedrijven gebruikmaakten van verschillende programma’s om hun bedrijfsactiviteiten te ondersteunen, kunnen in een ERP-programma een heel groot aantal processen (afdelingen) worden ondergebracht. Een gevolg van een dergelijk ERP-systeem is dat gegevens van bijvoorbeeld klanten en producten (denk aan adresgegevens van klanten) binnen de organisatie slechts eenmaal ingevoerd hoeven te worden, omdat een enkele database wordt gehanteerd. 

Naast dat de kans op inconsistente data wordt verkleind kan een ERP-systeem veel andere voordelen bieden zoals een efficiëntere manier van werken, betere communicatie en mogelijk kostenreductie.