ProdistERP Publishing

Prodist ERP Software voor de Publishing branche

Er zijn voor onze klanten in de Publishing branche verschillende modules beschikbaar. Want een boekenuitgever heeft weer andere behoeftes dan een advertentieverkoper. En wij kennen deze behoeftes en hebben hier specialistische oplossingen voor gemaakt. Of je nu abonnementenbeheer doet of advertenties verkoopt, de software van Prodist ERP helpt je om efficiënter te werken omdat je al de informatie in één pakket verwerkt.

Prodist ERP Software voor de Grafimedia branche

In de Grafimedia branche heeft Prodist ERP Software haar sporen verdiend. We maken al meer dan 25 jaar software voor deze gespecialiseerde bedrijven. Waar het in de beginjaren voornamelijk ging om kostprijscalculatie is de vraag uit de markt verandert naar online verkopen en zo efficiënt mogelijk produceren. Voor alle grafische specialisaties heeft Prodist ERP Software een passende oplossing. Honderden bedrijven gingen je al voor en werken dagelijks met onze innovatieve software.

Geke Ruiter
Geke Ruiter
Eigenaar Uitgeverij Akse Media
Lees verder
“Met de software van Prodist ERP hebben we altijd inzicht in de kosten. Het is voor ontzettend belangrijk voor ons snel per uitgave te weten waar de kosten zitten en ProdistERP geeft ons die informatie realtime.”

Akse Media is uitgever van Gemeentegidsen, Digitale Gemeentegidsen, de Smartphone applicatie van de digitale gemeentegids SmartMap, overige gemeentelijke uitgaven en bedrijfs- en VVV-gidsen.

Akse Media is meer dan alleen uitgever van gemeentegidsen. Ook andere gemeentelijke uitgaven, bedrijfs- of VVV gidsen behoren tot ons pakket. Seniorengidsen, kleurenplattegrondkaarten of toeristische uitgaven, iedere andere vorm van promotie of reclamedrukwerk maar ook foto- en videoclips behoren tot de ruime mogelijkheden die Akse Media haar klanten biedt. Met meer dan twintig jaar ervaring in het uitgeven van gemeentegidsen mag Akse Media zich gerust specialist in het uitgeven van gemeentegidsen noemen. Om gemeenten te ondersteunen bij het uitvoeren van haar taken en verplichtingen biedt Akse Media een uitgebreid pakket van diensten aan en al meer dan 170 gemeenten hebben gekozen voor Akse Media.
Schuiven naar boven

Enterprise resource planning

Enterprise resource planning (ERP) staat voor een computerprogramma (software) gebruikt binnen organisaties ter ondersteuning van alle processen binnen het bedrijf.

Een ERP-programma bestaat meestal uit kleine deelprogramma’s (modules) die allemaal een specifieke taak ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan computerprogramma’s die worden gebruikt om de financiële administratie te voeren of de voorraden bij te houden.

Waarbij voorheen veel bedrijven gebruikmaakten van verschillende programma’s om hun bedrijfsactiviteiten te ondersteunen, kunnen in een ERP-programma een heel groot aantal processen (afdelingen) worden ondergebracht. Een gevolg van een dergelijk ERP-systeem is dat gegevens van bijvoorbeeld klanten en producten (denk aan adresgegevens van klanten) binnen de organisatie slechts eenmaal ingevoerd hoeven te worden, omdat een enkele database wordt gehanteerd. 

Naast dat de kans op inconsistente data wordt verkleind kan een ERP-systeem veel andere voordelen bieden zoals een efficiëntere manier van werken, betere communicatie en mogelijk kostenreductie.