OrderToday is een nieuw product van Prodist ERP Software. ProdistERP is een volbloed ERP systeem en OrderToday is work management software met beperkte ERP functionaliteit.

Wat is het verschil met een ERP systeem?
ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Het is software waarmee een bedrijf de financiën, toeleveringsketen, bedrijfsprocessen, commerce, rapportage, productie en HR-activiteiten beheert. 
Work management is alomvattend. Het ondersteunt het totaal aan interne en externe, doorlopende bedrijfsprocessen en projecten. Work management stelt de organisatiedoelen centraal en neemt de manier waarop medewerkers optimaal werken als uitgangspunt, om al het werk over de afdelingen en lagen toe te kennen en te beheren. Het omvat de kerntaken en neventaken, maar ook algemene corvee‑achtige taken die buiten de omschreven bedrijfsprocessen vallen.

Wat heb ik als ProdistERP gebruiker daaraan?
OrderToday werkt naadloos samen met ProdistERP. Je kunt alle communicatie verzamelen in OrderToday en de offerte maken in ProdistERP. Deze offerte wordt dan automatisch overgenomen naar OrderToday. Of je maakt wat simpelere offertes gewoon in OrderToday.

We snappen dat je misschien niet direct kunt inschatten of OrderToday iets voor jou is. Hieronder vind je twee voorbeelden van ProdistERP klanten die met OrderToday zijn gaan werken. 

DataB Mailservices
Steven Jansen van DataB te Leek geeft aan dat hij onder de indruk is van het gemak waarmee hij OrderToday heeft kunnen implementeren binnen het bedrijf. Je richt het in een paar uurtjes in en dan kun je er al mee los. Het geeft rust om te weten dat ik aan het eind van de dag in mijn persoonlijke dashboard zie dat ik mijn taken gedaan heb geeft Steven Jansen aan. En de koppeling met onze ProdistERP is helemaal super. Zo gebruiken we ProdistERP voor de uitgebreide calculaties en de andere mogelijkheden en OrderToday voor mijn persoonlijke takenoverzicht.

030Mediamangement
Menno van de Wal van 030Mediamangement geeft aan dat hij superblij is met de verdeling van de binnenkomende mail. Hij kan nu gemakkelijk de mail waar hij iets mee moet doorzetten en met de juiste tag op zijn takenlijst activeren. Daarnaast zijn de uitgebreide mogelijkheden om zijn uitgaande rapportage zelf helemaal aan te maken een fantastische toevoeging. Ook de meertaligheid van dit gedeelte is precies wat hij zocht. Ik kan en wil er niet meer zonder geeft Menno aan en dat is heel fijn om te horen.

Kijk zelf ook eens op de site van OrderToday om te bekijken waarom Steven en Menno zo enthousiast zijn. Maak een proefaccount aan of neem contact op met je accountmanager voor een online demonstratie van de mogelijkheden.

We helpen je graag

Vragen over dit nieuwsbericht? Klik op de knop om een terugbelafspraak te maken of om snel een demo in te plannen.