Hulp op afstand

We helpen je graag

Loop je tegen een probleem aan tijdens het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden?
Dan helpen wij je graag dit snel en professioneel op te lossen.

We komen graag met je in contact!

Uiteraard kun je ons ook direct bereiken op 088 - 058 00 58

Helpdesk

Uiteraard kunt u als klant van Prodist ERP Software rekenen op deskundige service en support. U kunt via bijgaande knop inloggen op onze supportdesk. Hierin kunt u tickets aanmaken, volgen en er op reageren.

Hulp op afstand

Wanneer een e-mail of een telefoongesprek niet voldoende is om uw probleem uit te leggen dan kan het een oplossing voor u zijn als wij even op uw PC meekijken via TeamViewer. Dit geeft toegang op afstand en wij kunnen u dan support geven via het internet.
Schuiven naar boven

Enterprise resource planning

Enterprise resource planning (ERP) staat voor een computerprogramma (software) gebruikt binnen organisaties ter ondersteuning van alle processen binnen het bedrijf.

Een ERP-programma bestaat meestal uit kleine deelprogramma’s (modules) die allemaal een specifieke taak ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan computerprogramma’s die worden gebruikt om de financiële administratie te voeren of de voorraden bij te houden.

Waarbij voorheen veel bedrijven gebruikmaakten van verschillende programma’s om hun bedrijfsactiviteiten te ondersteunen, kunnen in een ERP-programma een heel groot aantal processen (afdelingen) worden ondergebracht. Een gevolg van een dergelijk ERP-systeem is dat gegevens van bijvoorbeeld klanten en producten (denk aan adresgegevens van klanten) binnen de organisatie slechts eenmaal ingevoerd hoeven te worden, omdat een enkele database wordt gehanteerd. 

Naast dat de kans op inconsistente data wordt verkleind kan een ERP-systeem veel andere voordelen bieden zoals een efficiëntere manier van werken, betere communicatie en mogelijk kostenreductie.