Om een offerte of order te wijzigen kun je het beste de verkenner gebruiken. Hier kun je gemakkelijk je offertes, orders en facturen vinden. En als je op klembord klikt kun je de offertes of orders gemakkelijk kopiëren en er een nieuwe offerte of order mee maken.

Als je een offerte of order zoekt via offerte of order wijzigen kan het zijn dat je meteen een hele lijst krijgt. Dit kun je voorkomen door rechts onderin het scherm te kiezen voor een bepaald boekjaar of door het filter aan te zetten. Op deze manier hoef je niet te wachten op het laden van de hele historie

Als je in het klantscherm aanzet dat je de facturen wil mailen maakt Prodist van de facturen automatisch een PDF. Je kunt voor het versturen de mail eerst nog bekijken en automatisch de factuur laten printen. Als je de stap van het eerst bekijken overslaat worden de  facturen volledig geautomatiseerd gemaild naar de klanten.

Heb je zelf een leuke tip over ProdistERP mail hem dan naar info@prodist.nl. Dan zetten we hem voor iedereen snel in de lijst.