Ken je de slogan “Het gevaar van een kilo per jaar” nog? Het Voedingscentrum waarschuwde ruim een decennium geleden al dat je – als je niet oppast – het getal op de weegschaal steeds verder ziet stijgen. Zo ook verging het met onze ProdistERP. Jarenlang alleen maar functionaliteit toegevoegd maar niet goed gelet op de fitheid. En dan word je steeds trager.

Om dat te doorbreken hebben we ProdistERP de afgelopen maanden op de pijnbank gelegd. Samen met een feedback van onze klanten en een database expert hebben we gekeken waar het sneller kan. Het resultaat is ProdistERP Premium. Hierin zijn talloze performanceverbeteringen doorgevoerd o.a. in het opslaan van de vrije velden en de manier waarop rapporten worden opgebouwd. Hierdoor is deze versie weer klaar voor de toekomst.

ProdistERP Premium wordt momenteel uitgebreid getest en zal naar verwachting het eerste kwartaal van 2019 worden vrijgegeven. De versie wordt kosteloos beschikbaar gesteld maar in verband met het versimpelen van de datastructuur zullen wij gemiddeld 1 dag nodig hebben voor installatie en ombouwen rapporten. Binnenkort volgt meer informatie over ProdistERP Premium.

Geef een reactie