De bureaus zijn voor het maken van foto’s netjes opgeruimd en de heren zitten er helemaal klaar voor. Hoog tijd voor een nadere kennismaking met Melvin 21 jaar uit Hardegarijp, Bauke 51 jaar uit Leeuwarden, William 47 jaar uit Leeuwarden en Harry 56 jaar uit Leeuwarden.

Uiteraard kunt u als klant van Prodist ERP Software rekenen op deskundige service en support.  Melvin, Bauke, William en Harry zorgen samen voor een snelle en efficiënte afhandeling en zijn eerste aanspreekpunt om antwoord te geven op vragen. Ook verzamelen zij eventuele nieuwe wensen van de klant zodat het pakket van Prodist ERP Software steeds beter wordt. 

Vijf vragen, vijf antwoorden

Wat was je eerste indruk van Prodist ERP Software toen je daar begon te werken?

Melvin: “Mijn eerste indruk was heel positief, alles zag er netjes en verzorgd uit en iedereen was heel vriendelijk. Ik voelde me al heel snel onderdeel van het team.”

Bauke: “Ik ben gestart op de locatie destijds in het Crystalic gebouw en kinderopvang op de begane grond, dit was een prima locatie met natuurlijk ook vriendelijke collega’s.”

William: “Dat is al bijna twintig jaar geleden. Ik vond het een enthousiaste groep mensen met veel ideeën om mooie software te maken.”

Harry: “Een innovatief bedrijf met een platte organisatiestructuur.”

Waarom kan Prodist ERP niet zonder de supportdesk?

Melvin: “Prodist biedt een ERP pakket aan, deze software wordt aangepast door de helpdesk als hier problemen mee ontstaan. Zonder de helpdesk is er geen directe hulp meer voor klanten, dit zou heel nadelig zijn voor de productiviteit en voor het product dat Prodist ERP Software levert.”

Bauke: “Als klanten geen support ontvangen, dan loopt het vast.”

William: “Enerzijds omdat ons pakket uitgebreid is en heel veel opties biedt die invloed hebben op de werking van het pakket. Anderzijds omdat de beveiliging van pc’s en servers door bijvoorbeeld virusscanners en firewalls steeds belangrijker wordt, dit ook steeds meer uitdagingen geeft in ons pakket omdat we veel gebruik maken van Excel, Outlook, SQL-servers en Webservers.”

Harry: “Hier zit veel kennis van het product en het is een belangrijke toegangsdeur voor de klanten.”

Waarom is het zo leuk om bij Prodist ERP Software te werken?

Melvin: “Het is hier gezellig en iedereen is heel vriendelijk. En de waardering die je krijgt van de klant is fijn wanneer de problemen zijn opgelost.”

Bauke: “Prodist ERP Software is een klein bedrijf, iedereen kent elkaar.”

William: “Je hebt veel vrijheid, leuke collega’s en veel variatie in de soort vragen die je krijgt.” 

Harry: “Dynamisch bedrijf met veel diversiteit in oplossingen en leuke collega’s.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Melvin: “In mijn vrije tijd ben ik vaak met mijn vriendin weg, en ik speel graag gitaar.”

Bauke: “Darten, (pull)biljart, zwemmen, schaatsen, muziek luisteren, (pop)concerten bezoeken, terras opzoeken en naar het strand.”

William: “Denksport, met name schaken en verder genieten van de natuur.”Harry: “Ik houd van lezen en fietsen.”

Geef een reactie