AFAS_Certified Partner logoHeb je via de connectoren een koppeling tussen AFAS Profit en ProdistERP? Wanneer die koppeling met gebruikersnaam en wachtwoord (NTLM-authenticatie) plaatsvindt, moet je binnenkort overstappen op authenticatie met een token (App Connector).

Wat verandert er en waarom?
Per 1 januari 2017 werkt NTLM-authenticatie niet meer op AFAS Online* en roep je een connector alleen nog aan via tokens, met de App Connector. Uit ervaring blijkt dat we met de App Connector de veiligheid en stabiliteit van het connectorgebruik beter kunnen waarborgen. We raden je daarom aan op korte termijn de App Connector in gebruik te nemen.

* Voor lokale installaties blijven de huidige methodes werken. We raden om de hierboven genoemde redenen wel iedereen aan over te stappen op de App Connectoren.

Heeft dit betrekking op ons?
Een koppeling is software waarmee het mogelijk is om via connectoren gegevens uit te wisselen tussen AFAS Profit en ProdistERP. Wanneer je AFAS gebruikt als financieel systeem dan gebruik je ook deze koppeling en moeten er zaken worden aangepast.

Welke acties moet je nemen?
Begin december 2016 komt de ProdistERP versie beschikbaar waarin deze nieuwe manier van werken wordt ondersteund. Na installatie van deze versie maak je bij AFAS een app conector aan voor je koppeling. Hiervoor stellen wij een handleiding beschikbaar. In ProdistERP zet je dan een optie aan  en vanaf dat moment werkt de koppeling via de app connector.

Ik doe het zelf!
Oké, stuur dan een e-mail naar afas@prodist.nl en geef aan dat je er zelf mee aan de slag gaat. Wij zullen je een handleiding en een nieuwe versie sturen. Deze versie is beschikbaar vanaf december 2016.

Kunnen jullie het ook voor mij doen?
Zeker! Wij rekenen hiervoor 4 uren á €85/u exclusief btw. Stuur hiervoor een e-mail naar afas@prodist.nl en geef aan dat je graag wilt dat wij het voor je uitvoeren. Wij nemen dan contact met je op om de aanpassingen in te plannen.

 
Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom Prodist ERP Software?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Geef een reactie