Goed nieuws! We hebben de ProdistERP Mobile App helemaal opnieuw gebouwd. Een nieuw fris uiterlijk en vele nieuwe features. En… hij is helemaal gratis!

Wat hebben we verbeterd?

Er is nu een uitgebreide mogelijkheid om uren te boeken.
Je kunt nu uren boeken door middel van een start/stop, maar ook zelf de uren invoeren. Ook kan er een pauze in minuten toegevoegd worden. Deze uren worden niet alleen in de nacalculatie verwerkt, maar de start/stop functionaliteit communiceert ook met de ProdistERP ProductionFlow module. Dit zorgt voor een verandering van de kleur in deze module en geeft daardoor real-time order statussen van de medewerkers op locatie door.

Ordermappen ook beschikbaar in app. Op veler verzoek hebben we de ordermappen nu ook beschikbaar gemaakt. De bestanden die in de ordermap van ProdistERP zijn geplaatst zijn ook in de app zichtbaar. Zo kunnen de verkopers onderweg de orderbevestigingen en dergelijke bekijken. Zo hoeven ze niet meer apart in te loggen of steeds met de zaak te bellen.

Een foto koppelen aan de order? Geen probleem!
Daarnaast kan er op locatie via de app een foto worden gemaakt. Deze wordt dan automatisch in de ordermap geüpload. Super handig voor een foto van dat net geplaatste bord of die nieuwe lichtreclame.

Kom maar op met die app!
Het goed laten werken van de app kost even wat inspanning van jouw kant maar dit hebben we netjes voor je op een rijtje gezet. Stuur even een mail naar mobileapp@prodist.nl en dan zorgen wij dat het installatiepakket zo snel mogelijk jouw kant opkomt.

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom Prodist ERP Software?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Geef een reactie