Er is een nieuwe versie van ProdistERP beschikbaar. Hierin zijn natuurlijk weer bugfixes gedaan maar ook wensen meegenomen. Daarnaast zijn er in deze versie twee nieuwe modules beschikbaar gekomen die we hieronder toelichten.

ProductionFlow

De Productionflow module is binnenkort beschikbaar als standalone programma. Dit programma communiceert op een slimmere manier met de database waardoor het bijwerken van de Productionflow-kleuren in real-time gebeurt en het volledig opnieuw inlezen van het overzicht vele malen sneller gaat. Daarnaast kan elke gebruiker de kolomindeling en sortering naar eigen wens aanpassen, zodat het overzicht alleen die informatie toont die de gebruiker wil zien.

Ben je geïnteresseerd in deze tool of wil je een demonstratie? Stuur dan een mail naar verkoop@prodist.nl

Digitale calculatie

Ook hebben we in deze versie een nieuw calculatiescherm gebouwd, speciaal voor digitale opdrachten. Omdat deze opdrachten vaak voorspelbaar zijn in opzet en afwerking, past deze calculatie beter in één overzichtelijk scherm. Er zitten een paar duidelijke verschillen met de berekening in ten opzichte van de huidige calculatiewizard. De gekozen machines gebruiken allemaal een drukstaffel en er worden geen platen, extra inrichting en dergelijke berekend.

Maar de berekening van het aantal drukvellen en aantallen op vel wordt wel gewoon door de module berekend. Daarnaast kan er ook vanuit de prijscourant materiaal geselecteerd worden. Ook de afwerkingen en de nabewerkingen zijn vanuit staffels in te vullen. Zo kan er snel gekeken worden naar de verschillende mogelijkheden en prijzen vanuit de verschillende staffeldimensies.

Ook kan men kiezen om de artikelen gecombineerd te drukken of de verschillende calculatieonderdelen apart te drukken. De module verdeeld dan automatisch de kosten over de gecombineerde onderdelen.

Dit alles draagt bij aan een snellere invoer van deze digitale orders en kan er op deze manier vanuit één scherm snel gecalculeerd worden.

Dit scherm is een module en een uitbreiding op uw huidige calculatiemogelijkheden.

De kosten van het scherm zijn éénmalig €500,00 excl. btw. Daarnaast zijn er twee consultancydagen op locatie nodig om deze nieuwe calculatiemethode bij je in te richten. Er moeten niet alleen verschillende nieuwe machines worden aangemaakt maar ook een aantal nieuwe staffels en groepen voor de afwerking en de nabewerking. Ook moeten al de uitgaande rapporten worden aangepast. En uiteraard moeten je medewerkers in het gebruik van dit nieuwe scherm worden getraind. Deze kosten worden separaat doorberekend. De winst zit hem in de supersnelle doorlooptijd van offertes. Iets wat in deze tijd steeds belangrijker wordt.

Ben je geïnteresseerd in deze tool of wil je een demonstratie? Stuur dan een mail naar verkoop@prodist.nl

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom Prodist ERP Software?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 

Geef een reactie