Kracht van het samenwerken

Om onze relaties te helpen hun werkprocessen zo efficiënt mogelijk te kunnen inrichten werken wij samen Grafistore. GrafiStore, gevestigd in Almelo, is specialist in grafische automatisering en ondersteunt onze ERP Software met aanvullende modules, opties en maatwerk.

Geautomatiseerde workflow 

Om drukwerk te maken heb je drukklare bestanden nodig.  Zonder workflow automatisering bekijkt een van de medewerkers het bestand, controleert het en stuurt het naar de printer of drukpers. Als grafimedia bedrijf moet je steeds meer doen in kortere tijd. Om alles onder controle te houden, meer werk te kunnen verrichten in dezelfde tijd, kosten te besparen en kwaliteit te verhogen is het verstandig om je workflow te automatiseren.  

Met een geautomatiseerde workflow gaat het bestand direct naar de printer of drukpers en wordt het onderweg automatisch gecontroleerd op kleur, fonts, resolutie en meer. De software van GrafiStore zorgt ervoor dat de bestanden klaar gezet worden voor andere workflow software en er een impositie bestand wordt gemaakt. Onder impositie wordt bijvoorbeeld verstaan: meerdere visitekaartjes op één drukvel zetten of een boekje op inslag zetten.

Vervolgens moet dit bestand weer in de juiste map komen voor de software die de pers daadwerkelijk aanstuurt. 

Het traject van controle, impositie maken en in de juiste mappen stoppen automatiseert GrafiStore. Dit is gekoppelde aan onze ERP software die een XML bestand met alle informatie over de order maakt wat de workflow weer automatisch oppakt en er verder mee doet zoals boven beschreven.

Zo komt er uiteindelijk een kant-en-klaar bestand bij de machine, dat direct geproduceerd kan worden zonder dat daar mensenhanden aan te pas komen. Daardoor bevat het eindresultaat minder fouten, vallen de kosten lager uit en is er meer tijd voor service naar de klant.

Geef een reactie