Van een module voor het centraal beheren van alle zaken die komen kijken bij het uitgeven van een boek tot een module die speciaal ontwikkeld is voor het opmaken van pagina’s in een magazine: ProdistERP is hét ERP-pakket voor de publishing branche. Onze software is speciaal ontwikkeld voor die organisaties die hun bedrijfsprocessen efficiënter en eenvoudiger willen inrichten. Als uitgeverij is dit immers van essentieel belang; alleen dan kun je je als organisatie staande te houden in een voortdurend veranderende markt.

Ik wil een offerte op maat!

 

 

Prodist ERP Software voor de publishing industrie

Of je nu spreekt over drukkerijen of uitgeverijen; de grafische industrie heeft de laatste jaren behoorlijk te lijden gehad onder snelle veranderingen. De transitie naar online is een ontwikkeling waar je als uitgeverij in mee moet. Door in te spelen op de ontwikkelingen en voor te lopen op veranderingen in de markt kun je jouw bedrijf efficiënter en beter laten presteren.

Prodist ERP Software begrijpt deze ontwikkelingen en speelt erop in met haar software. Als ontwikkelaar van hét ERP-systeem voor klantorder gestuurde productiebedrijven hebben we al vele organisaties mogen helpen bij het sneller, efficiënter en goedkoper inrichten van hun bedrijfsprocessen. Wij bieden je een oplossing die je inzicht geeft in de cijfers van je onderneming. Een oplossing die jou als ondernemer rust en overzicht biedt én die je bovendien helpt om je klanten optimaal te bedienen.

ProdistERP Modules voor uitgeverijen

Boeken
ProdistERP Boeken
id-card-2
ProdistERP CRM-module
calendar
ProdistERP Plandesk
Satellite
ProdistERP Satellite
Tracing-tracking
ProdistERP Tracing & tracking
Pagina opmaak
ProdistERP Pagina opmaak
Production-flow
ProdistERP Production Flow
add
ProdistERP Koppeling met MS Outlook
Abonnement- en klantbeheer
ProdistERP Abonnement- en klantbeheer
Advertentie- en contractenbeheer
ProdistERP Advertentie- en contactenbeheer

 

 

 

 

 

 

Vraag een offerte aan!