Van het maken van technische tekeningen tot het uitwerken van een conceptueel model en van het klantcontact tot het bijhouden van de aanwezige voorraden; bedrijven in de metaalindustrie krijgen te maken met enorm veel verschillende bedrijfsprocessen. Deze bedrijfsprocessen vinden plaats in de tekenkamer, aan tafel met de klant en in de werkplaats. Om overzicht en inzicht te houden in de cijfers en processen van het bedrijf, is een geavanceerd ERP-systeem onmisbaar.

De modules van ProdistERP zijn speciaal ontwikkeld voor klantordergestuurde productiebedrijven die hun bedrijfsprocessen efficiënter en eenvoudiger willen inrichten.

Ik wil een offerte op maat!

 

 

Prodist ERP Software voor de metaalindustrie

Voor metaalbedrijven is het van groot belang om een actueel inzicht te hebben in de voorraden, doorlooptijden van opdrachten en afspraken met klanten. Het snel en eenvoudig op kunnen zoeken van dit soort actuele gegevens zorgt voor een behoorlijke efficiëntieslag binnen jouw onderneming.

Prodist ERP Software begrijpt waar metaalbedrijven mee te maken krijgen en speelt daarop in met haar software. Als ontwikkelaar van hét ERP-systeem voor klantordergestuurde productiebedrijven hebben we al vele bedrijven in de metaalindustrie mogen helpen bij het sneller, efficiënter en goedkoper inrichten van hun bedrijfsprocessen. Met ProdistERP heb je inzicht in de cijfers, voorraden en processen van je onderneming. Dat zorgt voor rust en overzicht en het helpt je bovendien om je klanten zo optimaal mogelijk te bedienen.

ProdistERP Modules voor metaalbedrijven

Frontdesk met Business components
ProdistERP Frontdesk met Business components
id-card-2
ProdistERP CRM-module
calendar
ProdistERP Plandesk
ProdistERP Voorraadbeheer
ProdistERP Voorraadbeheer
Voorraad Gereed Product
ProdistERP Voorraad Gereed Product
PodistERP Mobile Warehousing
PodistERP Mobile Warehousing
Production-flow
ProdistERP Production Flow
add
ProdistERP Koppeling met MS Outlook

 

 

 

 

 

Vraag een offerte aan!