Prodist ERP Software is van oorsprong een ERP-pakket voor de grafische industrie en is ook zeer geschikt voor de Direct Mail branche.

Ons ERP-systeem ProdistERP is ook voor de Direct Mail branche de perfecte oplossing.
Direct mail heeft een geheel eigen dynamiek. Door de mogelijkheden van ProdistERP is een geheel eigen orderstroom te definiëren. Met name de goederenstroom kan ProdistERP goed ondersteunen. Het ontvangen van de vele pallets en daar vervolgens correct mee omgaan is een sterk punt. Vanuit de op Direct Mail afgestemde calculatie kan de productie geïnstrueerd worden. Met behulp van Tracing en Tracking kan de productie gestuurd en in de gaten worden gehouden om zo de levertijden te kunnen garanderen. Wat in deze tijd kan bijdragen aan het goede resultaat van uw onderneming is Customer Relation Management. Dit hulpmiddel geeft uw verkopers een professionele tool en biedt u op elk moment inzicht in de vorderingen van uw opportunities.

Door de jaren heen hebben we onze software steeds verder doorontwikkeld, waardoor we vandaag de dag de perfecte ERP-oplossing bieden voor klantordergestuurde productiebedrijven. Hoewel ProdistERP een standaard oplossing is, kun je door de diverse beschikbare modules een oplossing samenstellen die precies past bij jou bedrijf en die zeer goed aansluit op jouw bedrijfsprocessen. ProdistERP is dé software voor organisaties die hun bedrijfsprocessen efficiënter en eenvoudiger willen inrichten om zich op die manier staande te houden in een voortdurend veranderende markt.

Ik wil een offerte op maat!

 

 

Prodist ERP Software voor de grafische industrie

De grafische industrie heeft de laatste jaren behoorlijk wat klappen moeten opvangen. Veel bedrijven hebben hun deuren moeten sluiten of ernstig moeten saneren. Als ondernemer moet je voortdurend inspelen op veranderingen en nadenken hoe jouw bedrijf efficiënter en beter kan presteren.

Prodist ERP Software kent de vraagstukken binnen de grafische industrie als geen ander. Al vele bedrijven vertrouwen op ProdistERP om hun bedrijfsprocessen sneller, efficiënter en goedkoper te maken. Wij begrijpen dat jij op zoek bent naar een oplossing die je inzicht geeft in de cijfers van je onderneming. Een oplossing die jou als ondernemer rust en overzicht biedt én die je bovendien helpt om je klanten optimaal te bedienen.

ProdistERP Modules voor grafische bedrijven

Web2Print
ProdistERP Web2Print
id-card-2
ProdistERP CRM-module
calendar
ProdistERP Plandesk
Satellite
ProdistERP Satellite
Tracing-tracking
ProdistERP Tracing & tracking
Production-flow
ProdistERP Production Flow
add
ProdistERP Koppeling met MS Outlook
Frontdesk met Business components
ProdistERP Frontdesk met Business components

 

 

 

 

 

 

 

Vraag een offerte aan!