Als coatingbedrijf krijg je te maken met uiteenlopende vragen van klanten voor het behandelen van oppervlakten. Om goede calculaties te maken en de verwachting van de klant te kunnen managen is het belangrijk om te weten welke grondstoffen je nog op voorraad hebt en welke grondstoffen of materialen je moet bijbestellen. Ook is het prettig om altijd en overal inzicht te hebben in openstaande orders, zodat je snel kunt reageren op een klantvraag. Prodist ERP Software biedt bedrijven een actueel inzicht in de voorraden, doorlooptijden van opdrachten en afspraken met klanten. Het snel en eenvoudig kunnen opzoeken en vastleggen van dit soort gegevens zorgt voor een efficiëntieslag binnen jouw onderneming.

Ik wil een offerte op maat!

 

 

Prodist ERP Software voor coatingbedrijven

ProdistERP is hét ERP-pakket voor bedrijven die actief zijn in de oppervlaktebehandeling. Wij bieden maatwerkmodules voor klantordergestuurde productiebedrijven als die van jou, zodat jij de bedrijfsprocessen binnen je onderneming sneller, efficiënter en goedkoper kunt inrichten. Zo biedt de module ProdistERP Voorraad Gereed Product coatingbedrijven bijvoorbeeld de mogelijkheid om ook de halffabricaten en/of de voorraad gereed producten vast te leggen.

ProdistERP zorgt voor inzicht in cijfers, voorraden en processen van je onderneming. Dat geeft jou als ondernemer rust en overzicht en het helpt je bovendien om klanten zo optimaal mogelijk te bedienen.

ProdistERP Modules voor coatingbedrijven

Frontdesk met Business components
ProdistERP Frontdesk met Business components
id-card-2
ProdistERP CRM-module
calendar
ProdistERP Plandesk
ProdistERP Voorraadbeheer
ProdistERP Voorraadbeheer
Voorraad Gereed Product
ProdistERP Voorraad Gereed Product
PodistERP Mobile Warehousing
PodistERP Mobile Warehousing
Production-flow
ProdistERP Production Flow
add
ProdistERP Koppeling met MS Outlook

 

 

 

 

 

Vraag een offerte aan!