Van inkoop tot verkoop, van financiën tot klantcontact en van productie tot transport; binnen je bedrijf of organisatie lopen uiteenlopende processen. Deze processen zijn soms klein, soms groot; soms simpel, soms omvangrijk. Om alle bedrijfsprocessen op een efficiënte en juiste manier te controleren en te faciliteren, maak je gebruik van een ERP-systeem. Een ERP-systeem stelt je in staat om processen en bedrijfsdata met betrekking tot inkoop, verkoop, orders, calculatie, voorraad, capaciteit en productie eenduidig in kaart te brengen.

Gebruiksvriendelijke software

In ieder bedrijf en in iedere branche lopen bedrijfsprocessen anders. Een verkoopproces bij een drukker is immers anders dan een verkoopproces bij een metaalbedrijf. Je hebt te maken met andere producten, andere doorlooptijden en andere gebruiken. Toch heeft Prodist ERP Software een ERP-systeem ontwikkeld dat geschikt is voor praktisch ieder klantordergestuurd productiebedrijf. Doordat we onze software ruim twintig jaar hebben doorontwikkeld, zijn we in staat om een standaard gebruiksvriendelijk ERP-systeem te bieden dat voelt als een maatwerk oplossing.

ProdistERP zorgt ervoor dat de processen binnen jouw bedrijf beter verlopen. Daarbij kun je denken aan processen op het gebied van:

  • Verkoop
  • Voorraadbeheer
  • Relatiebeheer
  • Planning & procesoptimalisatie

Benieuwd wat ProdistERP voor jouw bedrijf, organisatie of branche kan betekenen?
Vraag informatie aan! Bedrijfsprofiel