Onlangs hebben we maar liefst drie nieuwe gezichten mogen verwelkomen bij Prodist ERP Software. We stellen Paul, Frank en Sabrina graag aan je voor!


Heb je onlangs contact opgenomen met Prodist ERP Software, omdat je hulp nodig had? Dan is de kans groot dat je Paul Bachy gesproken hebt. Deze Senior Consultant is namelijke onze nieuwste aanwinst op de afdeling Consultancy en Support (C&S).

Na jaren Project Engineer te zijn geweest in de petrochemie- / energiesector was Paul op zoek naar iets anders dan een grote industriële omgeving. Ooit begon hij zijn carrière als Software Engineer en Paul vond dat het tijd werd om die kennis weer in te zetten. Wij zijn blij dat Paul deze verstandige beslissing heeft genomen, want daardoor hebben wij hem mogen verwelkomen in ons team. Vanwege zijn achtergrond voelt Paul zich bij Prodist ERP Software als een vis in het water. Met de komst van Paul zet ook Prodist ERP Software weer een mooie stap, doordat we nu nog meer tijd aan jou als klant kunnen besteden. Ben je klant van Prodist ERP Software? Dan kom je binnenkort ongetwijfeld in aanraking met deze fijne man.


Ook op de afdeling Sales hebben we versterking gekregen: Frank Zeer is onze nieuwste accountmanager.

Als fanatiek tennisser heeft Frank, zowel in zijn jeugd als op latere leeftijd, op hoog niveau wedstrijden gespeeld. Om dit niveau te kunnen bereiken, moet je wel een beetje pit hebben; doorzettingsvermogen en volledige inzet is wat Frank in die jaren heeft getoond. En die eigenschappen komen hem goed van pas in zijn nieuwe werk als accountmanager bij Prodist ERP Software. Frank staat te springen om jou als klant van het allerbeste advies te voorzien en laat niet los voordat je helemaal tevreden bent. Samen met Frank is alleen het allerbeste goed genoeg! Wil je met ‘m kennismaken? Neem gerust contact met hem op. Frank leert je graag kennen!


En last but not least hebben we versterking gekregen op onze helpdesk. Sabrina van de Kraats is namelijk onze nieuwe trafficmanager.

Hoewel Sabrina geboren en getogen is in Veenendaal, vertrok ze rond haar 16e levensjaar naar het Noorden des lands. Via wat omzwervingen langs Groningen, is ze uiteindelijk in Leeuwarden terecht gekomen, waar ze woont, sport én sinds kort dus ook werkt bij Prodist ERP Software.

Bel of mail je naar Prodist ERP Software, dan is de kans groot dat Sabrina je vraag in behandeling neemt. Ze is verantwoordelijk voor de eerste opvang van meldingen op de helpdesk en het monitoren van lopende meldingen. Voordat ze in dienst trad bij Prodist ERP Software was Sabrina werkzaam in de grafische industrie – van inkoper van o.a. drukwerk tot calculator en orderbegeleider. Sabrina werkte ruim 5 jaar met het ‘oude’ Precal en deze ervaring in de grafische industrie neemt ze mee naar Prodist ERP Software. Nu werkt ze gelukkig niet meer mét de software, maar vóór de softwareontwikkelaar. En daar zijn wij zeer content mee!

 
Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom Prodist ERP Software?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Geef een reactie